Stressforeningen starter nu aktiviteter op igen efter coronanedlukningen.

I første omgang starter vi Walk and Talk-hold op igen, hvor vi mødes, går en tur og hygger os sammen. Altsammen selvfølgelig med hensyntagen til de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Først på den anden side af sommerferien vil vi begynde at starte samtalegrupperne op igen. Vi ved af erfaring, at det er svært at holde disse kørende over en sommerperiode, da deltagerne jo ofte er på ferie på skift.
Derfor vil vi først starte disse grupper op i september/oktober måned.

De første Walk and Talk-arrangementer er annonceret. Du finder aktivitetssiden HER

Har du lyst til at være frivillig facilitator i Stressforeningen og stå for planlægningen og afviklingen af Walk and Talk-ture eller andre lignende arrangementer, så send mig endelig en mail på: grupper@stressforeningen.dk – hvor du naturligvis også er meget velkommen til at sende spørgsmål om arrangementerne.

Lars Lautrup-Larsen
Gruppe-Koordinator, Stressforeningen.