Oplever du stress i din hverdag og har du lyst til at møde andre unge der også oplever stress? Så har du muligheden for mødes med andre unge i et gruppeforløb, der starter i efteråret 2019 i Stressforeningen.

• Oplever du at det kan være svært at finde en balance mellem dit studieliv/arbejdsliv og privatliv?
• Oplever du at det kan være svært at leve op til de krav og forventninger du bliver stillet på studiet, i familien eller blandt dine venner?
• Har du svært ved at finde tid til at gøre de ting der gør dig glad i din hverdag?

Hvis du kan genkende nogle af de ovenstående problematikker og har lyst til at deltage i et gruppeforløb med unge i samme situation, kan du tilmelde dig på tilmelding@stressforeningen.dk. Det er gratis og anonymt at deltage.

Fordelen ved at deltage i et gruppeforløb
• Du møder andre unge der er i samme situation som dig.
• Du får sammen med de andre deltagere muligheden for dele oplevelser og erfaringer.
• Du får nogle konkrete værktøjer til at håndtere din stress.

HVOR: Sundholmsvej 8, Amager
HVORDAN: Der vil være max 8 gruppedeltagere, og vi er to der faciliterer forløbet. Gruppeforløbet er af 6-8 møder i alt.
HVORNÅR: Hvert møde er af to timers varighed fra kl. 18.30-20.30 hver anden uge. Holdene starter når der er nok tilmeldte.
DEADLINE for tilmelding 30 september 2019.

Har du spørgsmål om forløbet er du velkommen til at kontakte os på
ungtilung@stressforeningen.dk