Så er de første Walk and Talk-grupper kommet i kalenderen og flere er på vej. Der er som noget nyt indført en begrænset antal deltagere pr. hold og du kan derfor kun deltage, hvis du har tilmeldt dig.

De første Walk and Talk-hold er i 3070 Snekkersten, men vi er i gang med at stable ture på benene over det meste af landet. Følg derfor med på aktivitetssiden ofte (Vælg “Aktiviteter” i menuen foroven).

Du finder også aktivitetssiden HER

Har du lyst til at være frivillig facilitator i Stressforeningen og stå for planlægningen og afviklingen af Walk and Talk-ture eller andre lignende arrangementer, så send mig endelig en mail på: grupper@stressforeningen.dk – hvor du naturligvis også er meget velkommen til at sende spørgsmål om arrangementerne.