Har du også spørgsmål, tvivl eller usikkerheder omkring stress?

Mange går i lange perioder og er i tvivl om de eller deres nærmeste er stress ramte. Måske er du på vej mod en stresssygemelding, måske har du ”bare” travlt på arbejde. Måske er din partner, kollega, eller ven stresspåvirket, og du ved ikke, hvad du skal gøre. Under alle omstændigheder kan du få hjælp.

Psykolog Solveig Wandall og Læge Anne-Lene Schwartz besvarer dine spørgsmål

I Stress-brevkassen er der ingen dumme spørgsmål, og du kan få svar på alt, uanset om det er fysisk, medicinsk, følelsesmæssigt, arbejdsrelateret eller andet. Om du er leder eller pårørende til en stressramt, er du velkommen til at skrive ind. Dit spørgsmål vil vil blive vist på stressforeningens hjemmeside, så andre også kan få glæde af det, men du er naturligvis helt anonym.

Skriv dine spørgsmål til Solveig eller Anne-Lene på:

Info@stressforeningen.dk

 

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

NB: Hvis du ikke ønsker, at din mail skal være officiel, sender vi dig gerne et privatsvar.

 

Solveig Wandall, cand.psych., privatpraktiserende stresspsykolog

 

”Stress har altid været kernen i mit arbejde, og jeg kender de mangeartede udfordringer stressramte går med. Jeg ved at vejen igennem stress kan føles umådelig tung, men jeg ved også hvad det kræver, at flytte de kampesten der blokerer bedring.

Som psykolog har jeg både fra samtaleterapi med utallige stressramte, og som psykologisk konsulent har jeg indgående viden og erfaring med hvordan vi kan undgå og/ eller helbrede stress. 

Stress kan være en hård nød at knække. Men du er i stand til at knække den, med de rette tiltag. Jeg glæder mig meget, til at kunne hjælpe dig”

 

Anne-Lene Schwartz, Læge, MD. Specialist i stress

Indehaver af StressCare Institute

 

“Jeg har mangeårig erfaring som læge og specialterapeut. Det er min passion at hjælpe stressramte personer tilbage til livet. Jeg har gennem de sidste otte år hjulpet hundredvis af svært stressramte mennesker tilbage til et sundt liv uden tilbagefald.

Jeg ser på stress som en sygdom der både kan måles og behandles. Jeg bruger min lægelige baggrund i medicin, neurologi og psykiatri og har en holistisk tilgang til forståelse af stress, hvor vi fortrinsvist bruger kroppens og hjernens egne ressourcer til at komme i balance igen.

Jeg får energi og arbejdsglæde at af se den transformation der sker med folk der kommer helt nedbrudte til mig og efter endt behandling går ud af døren helede på krop og sjæl.

Jeg glæder mig til at svare på spørgsmål her i brevkassen.”