Brug dine nærmeste

Hvis du er stresset, er det vigtigt at tage imod hjælp. Dine nærmeste har typisk opdaget, at alt ikke er, som det skal være, før du selv har. Der er mange der tror, at deres nærmeste ikke kan mærke stressen, men dette er ofte en fejlslutning. Det er vigtigt, at du er åben og ærlig overfor dine nærmeste, for det vil kun stresse dig yderligere, at forsøge at skjule din stress.

Måske har du brug for en der støtter dig, lytter til dig eller hjælper dig med at skabe de rette rammer derhjemme med ro og afslapning. Det kan være din nærmeste kan hjælpe dig med at styre kalenderen, bremse for unødigt pres eller finde den rette professionelle hjælp.

Bliv gratis medlem og få adgang til rådgivning

Bliv gratis medlem

Prøv vores stresstest

Med et medlemsskab af Stressforeningen, får du adgang til vores stresstest.

Få personlig rådgivning

Som medlem af Stressforeningen har du direkte adgang til personlig rådgivning.

Gratis foredrag

Medlemmer af Stressforeningen kan deltage gratis i vore foredrag og arrangementer.