UNG-TIL-UNG Stress selvhjælpsgruppe for 20-30 årige

Oplever du stress i din hverdag og har du lyst til at møde andre unge der også oplever stress? Så har du muligheden for mødes med andre unge i et gruppeforløb, der starter d. 27 marts i foråret 2019 i Stressforeningen.

• Oplever du at det kan være svært at finde en balance mellem dit studieliv og  privatliv?
  • Oplever du at det kan være svært at leve op til de krav og forventninger du bliver stillet på studiet, i familien eller blandt dine venner?
  • Har du svært ved at finde tid til at gøre de ting der gør dig glad i din hverdag?
  • Ønsker du at bliver bedre til at beskrive hvordan du har det?
  • Har du svært ved at finde glæde i din hverdag?

Hvis du kan genkende nogle af de ovenstående problematikker og har lyst til at deltage i et gruppeforløb med unge i samme situation, kan du tilmelde dig på tilmelding@stressforeningen.dk senest søndag d. 17 marts. Det er gratis og anonymt at deltage.

Fordelen ved at deltage i et gruppeforløb

• Du møder andre unge der er i samme situation som dig.
  • Du får sammen med de andre deltagere muligheden for dele oplevelser og erfaringer.
  • Du får nogle konkrete værktøjer til at håndtere din stress.

HVOR: Sundholmsvej 8, Amager

HVORDAN: Der vil være max 8 gruppedeltagere, og vi er to der faciliterer forløbet – Annette, der er sundhedscoach og Frida der er psykolog. Gruppeforløbet er af 6 sessioner i alt.

HVORNÅR: Hver anden onsdag af to timers varighed kl. 19-21. Opstart onsdag d. 27 marts og afslutning onsdag d. 5 juni. Har du spørgsmål så kontakt os på ungtilung@stressforeningen.dk