Du er ikke alene. Stressforeningens projekt Ung-til-Ung inviterer til temaaften for de 18-30-årige med fokus på stress i studielivet. Hør om andres erfaringer og bliv klogere på hvad du selv kan gøre for at komme videre under og efter din stress.

• Oplæg fra Rie som fik stress da hun var studerende
  • Oplæg fra Ung-til-Ungs psykolog Frida om hvordan man kan få struktur på sit studieliv og modvirke stress
  • Cafe-dialog om aftenens oplæg og erfaringer med stress

Under cafe-dialogen kan du tale med Rie og Frida og få mulighed for at dele dine erfaringer med andre der har oplevet stress.

Tid: D. 2. april 2019 kl. 19-21

Sted: Frivilligcenter Amager, Sundholmsvej 8, 2300 København S

Tilmelding er ikke nødvendig. Alle er velkomne. Der vil være te og kaffe og afslappet stemning.

Stressforeningens projekt UNG-til-UNG består af en gruppe unge, der vil sætte mere fokus den stigende forekomst af stress blandt unge og udbyder en række tilbud om selvhjælpsgrupper og temaaftener.