Rikke Bertolt er i gang med en undersøgelse, som vi i foreningen synes lyder rigtigt spændende. Vi håber derfor, at du har lyst til at deltage.
Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte Rikke direkte. Kontaktoplysningerne står nederst i opslaget.

Rikke skriver:

Vil ”lyden af natur” være en relevant stressreducerende metode for dig ?

Hej, Jeg kontakter dig, fordi du gennem Stressforeningen, har et personligt kendskab til stress.

Du har sandsynligvis øvet dig i at lære dine egne stress symptomer at kende. Eksempelvis har du sikkert prøvet at vurdere dine stresssymptomer, gennem spørgsmål som :
I hvor høj grad, på en skala fra 1 – 10, oplever du, at dine stresssymptomer styrer din dag?

Med dit kendskab til at vurdere dine symptomer, håber jeg at du vil deltage i dette projekt.

Som specialestuderende, i Didaktik – materiel kultur på Århus Universitet, med tidligere erfaring i at arbejde med stressreduktion, med særlig interesse i at inddrage ”den virkelige natur” og den digitale ”lyd af natur”, undersøger jeg nu relationen mellem:

den stressreducerende effekt, som digital lyd af natur kan fremkalde, og tidligere erfaringer med den ”virkelige natur”

Undersøgelsen er anonym og varer ca 10 min :

1. Når du trykker på den grønne pil herunder, føres du over i et nyt dokument, hvor du har fuld anonymitet og datasikkerhed.
  2. Her vælger du en ud af to lyde fra naturen & lytter med lukkede øjne i ca 5 min, imens du trækker vejret roligt.
  3. Herefter beder jeg dig om at besvare nogle spørgsmål relateret til stress og til dine erfaringer med den ”virkelige natur.”

Start undersøgelsen ved at trykke på den grønne pil her under :

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på rikkebertolt@gmail.com eller på tlf/sms : 4240 1298, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Husk at du er anonym, med mindre du selv har lyst til at dele flere detaljer. Håber at høre fra dig. Mange tak fordi du vil tage dig tid til at deltage.

Rikke :o)