Stressforeningen introducerer et nyt tilbud:

Brug byens natur som stressdæmper

Har du stress eller har du haft det, eller mærker du bare symptomer på stress i din hverdag. Så har du nu mulighed for at lære metoder til at dæmpe stress og blive bedre til at slappe af i din lokale bynatur sammen med Ecoguide Tina Jensen.

Vi afholder i alt 7 ture i efteråret med fokus på nærvær og aktiviteter med naturen som medspiller. Her kan du møde andre der også kender til stress og belastning i hverdagen. Du får inspiration til hvordan du alene eller sammen med andre kan bruge din lokale bynatur på en ny måde, når du har brug for at lade batterierne op og tage en pause i din hverdag.

Du har også mulighed for at dele erfaringer med de andre deltagere og tale med en frivillig fra Stressforeningen om stress.

Amager Fælled

Lørdag d. 10.11 kl. 10 – 12 Mødested Metro St DR Byen