Lyden af natur

Rikke Bertolt er i gang med en undersøgelse, som vi i foreningen synes lyder rigtigt spændende. Vi håber derfor, at du har lyst til at deltage.Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte Rikke direkte. Kontaktoplysningerne står nederst i opslaget. Rikke skriver: Vil ”lyden af natur” være en relevant stressreducerende metode for dig ? Hej,

Årets generalforsamling er udsat

Som følge af corona-restriktionerne er vi desværre nødsaget til at udsætte foreningens generalforsamling. Vi følger situationen – og regeringens og myndighedernes anbefalinger og vender tilbage med en ny dato, så snart det er muligt at afholde generalforsamlingen. Vi undersøger samtidig mulighederne for at afholde generalforsamlingen online. Hold øje med foreningens hjemmeside. Alle foreningens medlemmer får

Deltagere til online-samtalegruppe søges!

I starten af 2020 gik Stressforeningen i gang med at starte nye grupper forskellige steder i landet, men det måtte desværre stoppe brat, da vi først blev ramt af sygdom og derefter af corona-nedlukningen. Da der desværre ikke ser ud til at være udsigt til en oplukning af landet indenfor den nærmeste fremtid, har vi

Ledelseskonference - UDSAT!

HVORDAN KAN VI HÅNDTERE STRESS BLANDT VORE MEDARBEJDERE?Hvordan kan vi håndtere egen stress? Stresskonferencen, der var planlagt til at blive afholdt d. 16 april, er desværre blevet udsat på grund af corona. Hvornår konferencen kan afholdes er jo desværre stadig uklart, men hold øje med Stressforeningens hjemmeside, der bliver opdateret så snart vi ved mere.

AFLYSNING!

Vi vælger naturligvis at følge regeringens anbefalinger og derfor er alle Stressforeningens møder og arrangementer aflyst indtil videre. Vi opdaterer hjemmesiden så snart det er afklaret, hvornår vi starter op igen. Pas på jer selv og hinanden!

Walk and Talk holder pause

Walk and Talk i hele landet holder pause, da vi jo i lang tid har haft rigtigt dårligt vejr – og at det ser ud til at fortsætte i ugerne fremover. Vi starter ture op igen til foråret, så hold øje med Stressforeningens hjemmeside! Lars Lautrup-LarsenGruppe-koordinator.

Viden om stress

Stressforeningen har medvirket ved udarbejdelsen af en ny folder med fokus på viden om stress. Du kan hente folderen HER

Netværksgrupper mod stress

Er du stressramt eller er du på vej tilbage til arbejdsmarkedet eller en anden tilværelse efter en sygemelding pga. stress? Føler du dig alene med alle udfordringerne? Er du ved at miste modet og håbet om nogensinde at blive rask? Savner du at møde, udveksle tanker og dele erfaringer med andre, der ved, hvad du taler om? Nogen, der lytter og forstår - uden du behøver at forklare dig nærmere?

Det (u)perfekte liv

Stressforeningens projekt UNG-til-UNG består af en gruppe unge mennesker, der gerne vil sætte mere fokus på den stigende forekomst af stress blandt unge mennesker i dag. Derfor inviterer vi til tema aften for de 18-30 årige med fokus på det uopnåelige perfekte liv, som alle stræber efter.

Nye facilitatorer

I løbet af den sidste uge har Stressforeningen uddannet 6 nye facilitatorer, der fremover skal stå for nye netværksgrupper og andre gruppe-aktiviteter i foreningen.

Stressfrit Studieliv -Temaaften for unge

Du er ikke alene. Stressforeningens projekt Ung-til-Ung inviterer til temaaften for de 18-30-årige med fokus på stress i studielivet. Hør om andres erfaringer og bliv klogere på hvad du selv kan gøre for at komme videre under og efter din stress. Program Oplæg fra Rie som fik stress da hun var studerende Oplæg fra Ung-til-Ungs