I dag er det søndag. Husker du at holde fri en dag i hver weekend?

Prøv at tænke over, om du har venner eller slægtninge, du ikke har hørt fra i lang tid. De bor måske i den anden ende af landet – eller verden. Den gamle tradition med at sende julekort/julebreve er desværre ved at forsvinde og det er synd. Der er en rigtig god julestemning ved at skrive et håndskrevet julekort eller -brev – og du kan stadig lige nå det, i hvert fald hvis det er til venner eller familie i Danmark. Sidste frist for indlevering er i morgen, d. 16. december.

Er du ikke til julekort eller -breve, så er der jo også telefon og emails. Alle bliver glade for en opringning eller en hilsen på email – og alene oplevelsen af, at du har tænkt på vedkommende, kan løfte humøret og julestemningen en hel del.

God søndag 😊

Julekalenderen er lavet af TagStressAlvorligt.dk i samarbejde med Stressforeningen.
Hjælp Stressforeningen med at hjælpe stressramte. Bliv medlem i dag eller støt foreningens arbejde på MobilePay 189822