Som alvorligt stressramt kan det være svært at forklare, hvordan man har det og hvorfor man ikke har det overskud, man plejede at have. Selv om ens pårørende virkelig gør sig umage for at forstå, er det ikke rigtigt muligt, med mindre man selv har været der.

Stressforeningen har rigtig gode erfaringer med netværksgrupper for stressramte og walk & talk-grupper mod stress. Her har du mulighed for at møde andre, der har de samme problematikker som dig og præcis ved hvad du taler om, når du beskriver hvordan du har det.

Stressforeningen starter løbende nye netværks- og walk & talk-grupper, når der er er et behov i et område. I starten af 2020 vil der blive startet nye grupper i København, Greve, Roskilde, Odense og Aalborg, fulgt af flere i andre byer derefter.
I den forbindelse afholder foreningen nogle introduktions-arrangementer, hvor du kan høre mere om grupperne og foreningens erfaringer med dem.
Læs mere om introduktionsarrangementerne HER

Odense:

Roskilde:

Giv dig selv et medlemskab i Stressforeningen i julegave og kom ud og mød andre, der virkeligt forstår dig.

Julekalenderen er lavet af TagStressAlvorligt.dk i samarbejde med Stressforeningen.
Hjælp Stressforeningen med at hjælpe stressramte. Bliv medlem i dag eller støt foreningens arbejde på MobilePay 189822