Det er i dag den 24. december. Du er i mål.

Forhåbentlig har du haft en rigtig god rejse igennem december måned og glæder dig til en god aften i aften.

Husk at passe på dig selv. Er det dig, der står for maden i aften, så bed om hjælp, hvor det er muligt. Du behøver ikke at stå med det hele selv.

Start dagen med at informere familien om, at mobiler og andre elektroniske dippedutter er forbudte mens der spises i aften – og gerne hele aftenen også. Med mindre at man er læge på vagt eller lignende, er der ingen der forventer at man er kontaktbar eller online juleaften – og så kan mobilen godt være slukket. Ja! Slukket.

Tak fordi du fulgte julekalenderen.

TagStressAlvorligt.dk og Stressforeningen ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul, en god juleaften – og nogle juledage med et absolut minimum af stress.

Pas på jer selv og hinanden. 😊

Julekalenderen er lavet af TagStressAlvorligt.dk i samarbejde med Stressforeningen.
Hjælp Stressforeningen med at hjælpe stressramte. Bliv medlem i dag eller støt foreningens arbejde på MobilePay 189822